В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Посміхніться! Вас знімають :)

Пройшли часи, коли селфі було заняттям виключно для симпатичних дівчат. Тепер самостійна фотосесія стала невід'ємною частиною нашого життя. Люди роблять селфі на всіх континентах і навіть в космосі! А з винаходом селфі-стіків це заняття стало ще простіше і цікавіше.

Селфі фото.jpg

Що таке палка для селфі і як вона працює?

монопод для селфиПалка для селфи Моноподы для телефонів і смартфонів аналогічні таким же моноподам для фотоапаратів. Нічого дійсно революційного в них немає. Це просто невелика палиця, що як правило, розкладається. На кінці передбачено спеціальне кріплення, слот, в який вставляється телефон. Кріплення надійне, мобільний не може просто випасти, так що за його збереження можна не переживати. Просто включаєте фронтову камеру, берете "заряджений" телефоном чи смартфоном монопод в руку - і ви готові фотографувати.


Що стосується спускового механізму, то він буває декількох видів. Один варіант має на увазі, що сигнал про початок зйомки передається смартфону за допомогою спеціального пульта дистанційного керування. Другий варіант припускає, що цей пульт знаходиться в самому стіку і треба лише натиснути на кнопку, розташовану на ручці монопода, - кнопки Bluetooth. Третій варіант - з'єднання з телефоном за допомогою кабелю.

Різновиди селфі палиць.jpg

Практично кожна модель селфі-монопода забезпечена зручним шнурком. Надівши його на руку, вам легше буде носити селфі-палку, поки вона не використовується за призначенням. До того ж, це до певної міри підвищує безпеку вашого смартфону на випадок, якщо ви випадково упустите монопод під час зйомки.

палка для фотографий

Селфі-стік: практична річ або чергова мода?

Палка для селфи под смартфон Багатьох з тих, хто роздумує над купівлею монопода для телефону, турбує це питання. Дійсно, чи варто обтяжувати себе ще і цим девайсом, окрім звичних ключів від квартири і автомобіля, мобільного і тому подібних дрібниць, які доводиться усюди носити з собою? І чи не буду я виглядати безглуздо з цією палицею, чи не покрутять у скроні мої знайомі, коли я уперше дістану її на людях?

Палка для селфи под смартфон

Що ж, поспішимо заспокоїти тих, що сумніваються. Судячи з усього, стіки для селфі незабаром будуть у кожного. Вони значною мірою покращують якість знімків, "подовжуючи" ваші руки. У звичайному селфі ви з другом ледве поміщаєтеся в екран, але з моноподом можна фотографуватися відразу групою. І при цьому буде чітко видно фон. Монопод дозволить сфотографувати на концерті улюблену зірку, а не ліс рук і голів попереду людей, що стоять. Та і багато речей, до яких не дотягнутися, можна буде фотографувати зблизька, використовуючи селфі-палку.

Монопод для селфи с блютусом

Щодо практичності, то все залежить від моделі. Є більш і менш компактні селфі-стіки, так що ви можете вибрати собі модель, яка уміщатиметься у вашу сумку, бардачок автомобіля, рюкзак. Виробники палиць для селфі прекрасно розуміють, як важлива користувачеві компактність такого предмета, і щосили винаходять нові способи зробити стіки більш мініатюрними.

Фото

Прогрес не зупинити. Одного разу з'явившись, мобільні телефони незабаром стали абсолютно невід'ємним атрибутом цивілізованого життя. І моноподи теж дуже скоро займуть своє місце серед речей "must have".


(050) 414-92-73


Розділи
Читайте також