В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0
Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)
Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)
Характеристики та опис Документи Відгуки
8 440 грн/шт.
Ціна вказана з ПДВ
Купити Купити в 1 клік

Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)

Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)
Код товару: 142608
Код товару: 142608
Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)
Рідкокристалічний інформаційний дисплей. Система охолодження. Вбудовані функції: антизалипання електрода “ANTI STICK”; швидкого форсування зварювальної дуги “ARC FORCE”; швидкого запалювання дуги “HOT START”; запобігання ураженню електричним струмом "VRD"; плавного підпалювання дуги “LIFT TIG”.
Цена: 8 440 грн/шт. В наличии
8 440 грн/шт.
Ціна вказана з ПДВ
Купити
Купити в 1 клік
Купити в кредит
У зв'язку з високим завантаженням Call-центру просимо оформляти замовлення через корзину. Наші менеджери обов'язково зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.
Швидка доставка
Нова пошта
Meest Express
Укрпошта
Delivery
Кур'єрська доставка по Києву та області
Самовивіз
Способи оплати
Оплата при отриманні
Оплата готівкою (при самовивозі)
Оплата карткою на сайті
Оплата на розрахунковий рахунок
Оплата частинами Оплата частинами - 0Оплата частинами - 1Оплата частинами - 2
Характеристики та опис
Документи
Відгуки
Бренд: Tekhmann
Вид: Зварювальний інвертор
Потужність, Вт: 8800
Коефіцієнт потужності: 0,9
Тип зварювання: Ручне електродугове зварювання (MMA), Аргонодугове зварювання (TIG)
Струм зварювання: Постійний
Мінімальний струм, А: 10
Максимальний струм, А: 200
Робочий цикл, ПВ (ПН)%: 70
Діаметр електрода, мм: 1,6-5
Кількість фаз: 1
Напруга, В: 220-230
Напруга холостого ходу, В: 80
Захист від перегріву: Має
Клас ізоляції: Н
Клас захисту: IP21S
Вага, кг: 3,5
Комплектація: - Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD; - ремінь наплічного транспортування (встановлений або окремо); - зварювальний кабель з електродотримачем; - зварювальний кабель із затискачем контакту занулення; - картонна коробка; - Пластиковий кейс; - Інструкція з експлуатації; - гарантійний талон
Особливості: Рідкокристалічний інформаційний дисплей. Система охолодження. Вбудовані функції: антизалипання електрода “ANTI STICK”; швидкого форсування зварювальної дуги “ARC FORCE”; швидкого запалювання дуги “HOT START”; запобігання ураженню електричним струмом "VRD"; плавного підпалювання дуги “LIFT TIG”.
Артикул виробника: 850613

Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)

побутова модель торгової марки Tekhmann призначена для ручного електро-дугового зварювання постійним струмом, як чорних металів, так і нержавіючої сталі за допомогою всіх видів електродів діаметром від 1,6 мм до 5,0 мм (MMA), а також ручного електро-дугового зварювання електродом, що не плавиться. з ручною подачею прутка до зони дуги в середовищі захисного газу або флюсу (TIG). Підключається до побутової мережі напругою 220-230 Вольт та частотою 50Гц або переносного генератора відповідної потужності.

Основні особливості зварювального апарату Tekhmann TWI-20 LCD (850613)

Інвертор Tekhmann TWI-20 LCD легкий, компактний та зручний у транспортуванні апарат. Цей агрегат створений за IGBT технологією, що значно знижує енергоспоживання, зберігаючи при цьому якість зварювального шва. Потужність становить не більше 8,8кВт, при цьому зварювальний струм регулюється від 10 до 200А, а його фактичне значення відображається на цифровому дисплеї. Також на РК-дисплеї відображається: напруга вхідної мережі живлення; рекомендований діаметр електрода; рекомендована товщина металу; включення режиму зварювання ММА; включення функції "HOT START"; включення функції "ARC FORCE" (Форсаж дуги); включення функції "LIFT TIG"; увімкнення функції "VRD". Функція "VRD" (запобігання ураженню електричним струмом) миттєво знижує напругу холостого ходу при випадковому торканні незахищених частин тіла. Для використання режиму зварювання TIG необхідно доукомплектувати зварювальний апарат кабелем зі спеціальною зварювальною головкою з вольфрамовим електродом, в якій передбачено підключення до балона з інертним газом. Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD не боїться перепадів напруги, легко справляється зі зниженою напругою, має захист від перегріву та світлову індикацію при виникненні перевантажень. Для зменшення нагріву обладнаний примусовим повітряним охолодженням. Робочий цикл інвертора становить 70% та ККД 85%. Тривалість увімкнення на максимальному навантаженні досягає 80%. Також до переваг цієї моделі можна віднести наявність функцій Hot start (Гарячий старт), Arc force (Стабілізація горіння дуги), антизалипання. Для зручності переміщення та зберігання до комплекту поставки зварювального апарату входить пластиковий кейс. Німецький виробник Tekhmann надає гарантію на свої товари протягом 24 місяців.

Про цей товар пишуть:



Схожі товари


Хіти продажів

Питання, що часто виникають про Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613):

  • ❓ Яка ціна товару Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)?
  • Ціна товару Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613) – 8 440 грн..
  • ❓ Які є варіанти доставки товару Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)?
  • Доставка поштовими перевізниками – по Україні; доставка нашою кур’єрською службою – по Києву. Ви також можете забрати товар самовивозом у містах Київ та Ірпінь.
  • ❓ Які є способи оплати товару Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)?
  • Цей товар можливо сплатити при отриманні; по повній або частковій передоплаті на розрахунковий рахунок; при оформленні замовлення на сайті можлива оплата через Приват24 або LiqPay.
  • ❓ Чи є можливість повернути або обміняти товар Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613)?
  • У випадку, якщо товар не підійде вам за будь-якими характеристиками – згідно законодавства, ви можете повернути його протягом 14 днів.
  • ❓ Чи можливо купити товар Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613) в кредит або розстрочку?
  • В нашому магазині є можливість купівлі з оплатою частинами в банках "А-банк, 3 місяця"; "ПриватБанк, 3 місяця"; "Монобанк, 3 місяця"; Для товару Зварювальний апарат Tekhmann TWI-20 LCD (850613) є можливість оформлення кредиту у банках "OTP банк, 10 місяців";