В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

У вас ще немає кухонного комбайна – вибираємо з розумом

Кухонний комбайн відмінний помічник для тих, хто любить і вміє готувати. Потрібно подрібнити овочі кубиками? Легко, а також соломкою, скибочками або в дрібну кашку. Всього за пару хвилин приготувати тісто для млинців або нарізати м'ясо для рагу. Легкість, швидкість і економія часу - ось, мабуть, головні переваги кухонних комбайнів.

Кухонний комбайн в Києві.jpg

Як вибрати кухонний комбайн

Спочатку визначіться з метою, що ви буде робити з вашим кухонним комбайном. Якщо ви любите робити різні салати і потрібно подрібнювати овочі - це один різновид. А якщо потрібен універсальний блендер і соковижималка, тоді перевірте чи є потрібні насадки і чи зручно ними користуватися. Вартість, розміри і можливості кухонних комбайнів істотно відрізняються і при виборі пристрою звертайте увагу на:


  1. Потужність і кількість обертів. Від цього залежить швидкість роботи і довговічність комбайну в цілому. Адже чим двигун потужніший, тим легше йому справлятися з твердими овочами, замороженими продуктами і сухожиллями в м'ясі. Для помірного домашнього використання досить буде комбайна з двигуном 600-900 Вт. Моделі з двигунами в 1 кВт і більше варто купувати, якщо у вас велика сім'я і комбайн працює кожен день.

  2. Обсяг робочої чаші. В середньому це 2,5-4 літри. Звичайно - чим більше, тим краще, але чим більше чаша, тим крупніше сам комбайн. А значить, місця при зберіганні він теж займає більше. Це важливо для будинків старого планування в містах України, де площа кухні в межах 8-9 м2. Тут слід виходити з принципу розумної достатності. У більшості випадків обсягу в 2,5 літра вистачає.

  3. Матеріал корпусу, чаші і ножів. Робочі чаші виготовляють: з пластику, скла або металу. Уникайте дешевого пластику, який легко дряпається (стає каламутним), тріскається і не витримує гарячої їжі. Головне, щоб матеріал відповідав вимогам по зносостійкості, міцності і стійкості до високих температур. Корпус більшості моделей пластиковий, але комбайни вищої цінової категорії роблять з нержавіючої сталі. Що стосується ножів і дисків для шинкування - це завжди нержавіюча сталь. Вибирайте сплави, які довше тримають заточку.

  4. Базові функції. Більшість кухонних комбайнів можуть подрібнити м'ясо. Але режим повноцінної м'ясорубки є тільки у найдорожчих моделей. В іншому орієнтуйтеся на особисті переваги. Хтось любить фруктові суміші, а хтось овочеве рагу. Є моделі з режимом соковижималки для цитрусових, а деякі можна використовувати для винограду та інших ягід. Рекомендуємо підбирати моделі максимально під себе. Адже купити машину на кухню, половина функцій якої не буде використовуватись - це гроші витрачені дарма.


Кухонний комбайн з м'ясорубкою фото.jpg

Аксесуари та додаткові насадки для кухонних комбайнів

А чи може кухонний комбайн приготувати спагетті? Змолоти кавові зерна або спеції? У базовій комплектації таких функцій немає, але є спеціалізовані насадки, які можна купити окремо.


Адже зробити свіже мигдальне борошно або цукрову пудру - це так просто, якщо у вас є спеціальна насадка-млинок. Спочатку навіть уявити собі складно наскільки подібні аксесуари можуть розширити кулінарні горизонти.

Машинка для спагеттті та млинок для спецій.jpg

Крім цього для кухонних комбайнів можна купити спеціальні диски для фігурної нарізки овочів, подрібнювач для льоду і навіть насадку для ковбасок.

Чому замовляти техніку для кухні вигідніше за все в інтернет-магазинах

По-перше, вигідна ціна. Побутова техніка в інтернет-магазинах коштує істотно нижче, ніж в звичайних. При цьому якість і гарантія такі ж.


По-друге, опис і докладні характеристики всіх моделей доступні цілодобово. Можна залишити замовлення в будь-який час і продавці зв'яжуться з вами в зручний для вас час.


По-третє, економія часу за рахунок служби доставки. Не потрібно спеціально планувати час для покупок, ви можете спокійно займатися своїми справами, а ваше замовлення приїде до вас додому.


Якщо вибір кухонної техніки для вас актуальний, телефонуйте за номером (095) 861-16-54. Допоможемо вибрати відповідну вам модель, і відразу оформимо замовлення.


Читайте також