Кондитерські мішки та шприци ― кухонний інвентар, необхідний для комфортної та зручної роботи з тістом, кремом, глазур'ю, джемами. Особливого терпіння, майстерності та професійності вимагає процес декорування готових виробів. Купити кондитерський мішок означає створити сприятливі та просту умови для ефектної презентації будь-яких тістечок і тортів.
Кондитерський мішок відрізняється від шприца універсальністю, більшим об'ємом та зручністю у використанні. Яким має бути якісний інвентар, та що слід купити саме вам для створення кулінарних шедеврів читайте далі.
В асортименті магазинів, які пропонують купити кондитерське приладдя можна знайти такі види мішків для комфортної роботи на кухні: одноразові та багаторазові. Зверніть увагу на характеристики та переваги різних мішків, щоб вибрати той, який потрібен саме вам.
Виготовляють зі щільного харчового поліетилену, рідше з паперу. Зовнішня поверхня жорстка та інколи доповнена мірною шкалою. Призначені для акуратного дозованого відсаджування кремів та наповнювачів, соусів та мусів в комплекті з кондитерською насадкою, або без неї.
Поділяються на різні види розмірів: від найменшого S до великого L та продаються у рулонних комплектах від 5 до 100 шт.
Сформувати оригінальний візерунок з таким мішком теж не вийде, оскільки міцно зафіксувати у ньому насадку майже неможливо. Кондитери для роботи формують спеціальний декоративний прорізний отвір ― прямий, косий та по краях.
Виготовляють зі спеціальної бавовняної тканини, силікону та вінілу, безпечні для використання з різними видами харчових продуктів. Матеріали не вбирають запахи, легко очищаються і швидко висихають після миття. Силіконовий мішок здебільшого можна купити разом з основними та популярними насадками. Вони кріпляться через спеціальний перехідник зовні і всередині.
Тканинні кондитерські мішки виготовляють із тканин, що мають водовідштовхуючі властивості. Після кожного використання мішок потрібно кип'ятити і просушувати, щоб він зберігав свої функції якнайдовше. У комплекті до таких виробів зазвичай буває багато різноманітних насадок.
На що слід звернути особливу увагу, коли вибираєте кондитерський мішок:
Один з головних пунктів, на які необхідно звернути увагу ― це кріплення насадок. Вони повинні кріпиться зовні, щоб без проблем можна було змінити насадку на іншу, навіть при наявності крему всередині мішка.
Кондитерський шприц ― циліндр з поршнем і вихідним отвором, об'ємом від 200 мл до 2 л, призначений для розміщення і видавлювання різних кремів та для прикраси тістечок і печива.
В сучасному асортименті товарів для кондитерів пропонуємо звернути увагу та купити кондитерський шприц таких типів:
Кондитерський шприц легко заповнюється тістом або кремом, всі текстури економно розподіляються. В комплекті зазвичай виробники пропонують насадки для декору та відсаджування печива відразу на деко.
Кондитерський шприц має сталу форму, а мішок гнучкий та дозволяє працювати однією рукою. Об'єм також менший і потребує частого доповнення кремом. Саме тому, шприц обирають як фінальне доповнення під-час прикрашання десертів.
У каталозі цілодобово представлено фото і детальний опис кожного товару. Пропонуємо вам вибрати і купити за вигідною ціною не лише кондитерські мішки та шприци, а й інші предмети для приготування їжі. В тому числі, у нас представлено найбільший асортимент сервірувального посуду, каструлі, сковорідки та інші кухонні девайси. Кваліфіковані консультанти, безкоштовно допоможуть підібрати та визначитися з товаром і оформити замовлення.
Пропонуємо забрати самовивозом вашу покупку у містах Київ та Ірпінь. Скористатися доставкою від поштових перевізників України ― «Укрпошта», «Нова пошта», «Meest Express» або «Делівері».
Для зручності обирайте комфортний спосіб оплати:
У нашому магазині доступна оплата карткою ЄВідновлення. Приємних та вдалих вам покупок.