Білоцерківське підприємство Brizoll з 2016 року займає міцні позиції на ринку виробників кухонного посуду з чавуну. Компанія Brizoll це не тільки виробництво чавунного посуду, але й процес відродження культури експлуатації чавунного посуду.
-Чудова теплова провідність: Чавун має відмінні властивості передачі тепла. Він рівномірно розподіляє та зберігає тепло, що дозволяє рівномірно нагрівати їжу. Це особливо корисно при приготуванні на відкритому вогні або на плиті.
-Довговічність: Чавунні казани виготовляються із міцного матеріалу, який може прослужити практично необмежене. Казани Brizoll стійкі до високих температур, подряпин та механічних пошкоджень. Правильно доглядаючи чавунний казан, ви можете насолоджуватися його використанням протягом багатьох років.
-Надійність: чавунні казани Brizoll характеризуються високою зносостійкістю і не схильні до деформаційних процесів.
-Антипригарні властивості: при використанні та правильному догляді чавунні на поверхні казанів утворюється природне антипригарне покриття. Це дозволяє готувати їжу з мінімальною кількістю олії та допомагає запобігти налипанню продуктів на поверхню.
-Варіативність використання: чавунні казани багатофункціональні та можуть використовуватися для різних типів приготування їжі. Ви можете готувати на відкритому вогні, на плиті, в духовці або на грилі, а також для смаження, тушкування, запікання та варіння.
-Різноманітність розмірів: чавунні казани Brizoll доступні в різних розмірах, що дозволяє вибрати оптимальний розмір для ваших потреб. Від компактних казанів для індивідуального використання до великих варіантів для приготування їжі на великих заходах є відповідний розмір для кожного випадку.
- Чавунні казани ТМ Brizoll придатні для експлуатації на різних джерелах тепла, у тому числі на електроплитах, газових, індукційних та галогенних плитах.
- Вироби з чавуну Brizoll мають високу жароміцність, тому підходять для застосування на грилях або барбекю.
-Розігрівання казана має бути повільним. Намагайтеся не допускати різких стрибків температур. Додайте трохи рослинної олії перед нагріванням посуду. Це допоможе запобігти перегріву та захистити поверхню від пригорання.
-Якщо ви використовуєте індукційну плиту, розігрійте чавунний посуд на низькому вогні близько 5 хвилин, а потім збільшіть температуру до необхідного рівня.
--На початку експлуатації щойно придбаного чавунного казана Brizoll рекомендується уникати приготування занадто рідких страв або страв із підвищеним вмістом кислотності, поки на поверхні не сформує захисний шар у вигляді плівки.
-Після кожного використання рекомендується обробити чавунний посуд. Нанесіть на поверхню посуду олію, потім повільно розігрійте її на плиті. Видаліть надлишки олії за допомогою паперового рушника або серветки. Це створить захисну плівку, яка покращить антипригарні властивості.
- Уникайте тривалого приготування кислих продуктів, оскільки вони можуть пошкодити природний захисний шар нового чавунного посуду.
-Завжди дайте чавунному посуду охолонути перед очищенням. Посуд, нагрітий до високої температури, може тріснути при контакті з холодною водою через різкий перепад температур.