Гриль, барбекю і шашлик – це завжди невелике свято. Рідко хто готує м'ясо чи овочі на грилі лише для себе, часто барбекю це сімейне свято, а інколи і ділова зустріч в неформальному оточенні. Тому компактні переносні набори для приготування м’яса на грилі набувають все більшу популярність в Києві та інших містах України. Давайте розберемося, чим відрізняється традиція влаштовувати барбекю від більш звичного запрошення на пікнік з шашликами. І наскільки відрізняються пристосування і прибори для приготування барбекю від традиційного набору для пікніка.
Від самих слів барбекю чи гриль віє чимось західним, красивою американською мрією, а коли ми згадуємо про шашлик, то часто з’являється образ усміхненого кавказця, що щедро присмачує м'ясо соусом сацибелі. Насправді традиції дійсно близькі за духом і рецептурою, хоч і прийшли до нас з різних куточків світу. Ми не будемо протиставляти традицію лісових або дачних шашликів на закопченому мангалі і більш молодіжне і модне BBQ-party в саду при заміському будинку. Чомусь вважається, що шашлики – це більш народна і бюджетна розвага, а барбекю чи гриль це щось зі світу зірок та товстосумів.
Але якщо Ви подивитеся на ціни на гриль-барбекю (в народі барбекюшниці), то побачите, що купити базову компактну модель може дозволити собі кожен, див. рис. 1.
Звичайно, є топові моделі, що виблискують хромованими поверхнями, ціна яких наближається до половини місячного заробітку, а то й більше. Але враховуючи, що термін служби якісного гриль-барбекю складає близько 10 років навіть при інтенсивному використанні, є сенс купувати такий прилад.
Отже, головні критерії якості грильниць і барбекюшниць:
М'ясо на барбекю готують зазвичай використовуючи відкритий вогонь, а не тільки жар перегорівшого вугілля, і практично не використовують маринад. Тому і вибір інструменту для перевірки готовності, перевертання і швидкого знімання готової страви значно відрізняється від традиційних шампурів, див. рис. 4.
Також у нас в продажі є набір для істинних майстрів і цінителів приготування м’яса на грилі, в який входить комплект ножів, обробна дошки і комплект вилок і щипців, див. рис. 5.
Такий набір гарно підійде для подарунку, враховуючи досить демократичну ціну і добротне виконання.
А як же майстер барбекю підтримує температуру? Невже для того, щоб роздути вогонь використовує шматок фанери чи товстий журнал? Для цих цілей у нас в магазині є спеціальний набір подібний до ковальського міху. Виглядає красиво і з роботою впорається «на відмінно», див. рис. 6. Ціна звичайно вище старого журналу, але звичка користуватися красивими і якісними речами підвищує самооцінку і розвиває смак, тим більше що вартість такого прибору виправдана.
По-перше ціна. В інтернет-магазинах ціни на одні й ті ж товари значно нижча, ніж у звичайних магазинах,
По-друге, економія часу на виборі і вивченні асортименту. Зайти на сайт, вибрати і замовити потрібний товар ви можете в будь-який час доби.
По-третє, адресна доставка. Що особливо актуально, якщо ви берете комплект товарів для дачної ділянки або саду.
Якщо у Вас з’явились питання або потрібна додаткова інформація, телефонуйте. Допоможемо вибрати потрібний Вам товар, узгодимо зручні для Вас умови оплати і доставки.